герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Серпень » 23 » Живой тебя представить так легко, что в смерть твою поверить невозможно…
17:44
Живой тебя представить так легко, что в смерть твою поверить невозможно…

 

20 серпня 2014 року на 67 році після недовгої хвороби обірвалося життя люблячої дружини, матері, бабусі, справжнього вчителя і чудової людини Рижик Валентини Олексіїївни. Валентина Олексіївна народилася  14 жовтня 1947 року в селищі Щорське Криничанського району. Свою трудову діяльність як педагога В.О.Рижик  почала в серпні 1966 року на посаді вчителя англійської мови в Криничанському районі.  З 1969 по 1973 рік вона була студенткою фізико-математичного факультету Криворізького педінституту, а з 1973 року майже 41 рік пропрацювала в Чумаківській СЗШ Дніпропетровського району. З 1977 по теперішній час за виключенням  двох років, коли займала посаду директора школи, Валентина Олексіївна була незмінним і незамінним заступником директора школи з навчально-виховної роботи. «Вічний завуч» - так називали її колеги, учні, батьки.

         Валентина Олексіївна була талановитим педагогом, прекрасним керівником. За свою  трудову діяльність В.О.Рижик була нагороджена грамотами районного відділу освіти, має значок Міністерства освіти України «Відмінник народної освіти» за успіхи в організації та вдосконалення навчального і виховного процесів, великий внесок у практичну підготовку учнів та вихованців, багаторічну і сумлінну працю,  вона ветеран праці.

Однак головне, більш важливе, ніж будь-які трудові та інші досягнення, у Валентини Олексіївни  були нічим не заплямована репутація, те, що в недавньому минулому позначалося злегка забутими сьогодні словами «гідність» і «порядність», вона була справжнім інтелігентом, завжди налаштованою на допомогу іншим і співробітництво. Всі, кому доводилося зустрічатися з нею, високо цінували її людські та ділові якості: відкритість, уважність, доброзичливість. Її поважали за принциповість, в основі якої завжди була присутня моральна позиція, не підвладна коливанням. В.О.Рижик  відрізняли такі якості, як повага до людей, доброта, чесність, любов до своєї професії. В пам'яті багатьох Рижик Валдентина Олексіївна запам'ятається як неймовірно сильна людина.

Сьогодні кожному з нас важко пережити важку втрату. Смерть забрала від нас незвичайну людину і педагога з великої літери, але вона безсила перед світлою пам'яттю про неї тих, хто мав щастя знати її, працювати з нею, вчитися у неї і разом з нею мислити. Гірко усвідомлювати, що залишилися нереалізованими плани не здійснилися мрії, якими була сповнена ця яскрава і талановита жінка. Для всіх нас це велика втрата. Світла пам'ять про неї назавжди залишиться в наших серцях.

Учительський та учнівський колективи Чумаківської СЗШ низько схиляють голови у глибокій скорботі та висловлюють щире співчуття і розділяють нестерпний біль утрати з рідними і близькими покійної.

 

 

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 481 | Додав: natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Баннеры