герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Травень » 3 » Z_ефір
19:24
Z_ефір

27.02.2019 року відбувся відбірковий тур обласного дитячо-юнацького фестивалю «Z_ефір». Фестиваль проводиться з метою всебічної підтримки та створення умов для самореалізації талановитих і обдарованих дітей та молоді.

Головна мета фестивалю – виявити нові таланти Дніпропетровщини, створити для дітей та молоді можливість творчого спілкування та подальшого розвитку їх таланту, сприяти духовній культурі особистості, культурному та естетичному вихованню дітей та підлітків, пропаганді активних форм дозвілля завдяки створенню атмосфери творчого спілкування та демонстрації унікальності кожного творчого колективу та учасника.

У фестивалі прийняли участь професійні та аматорські творчі колективи та виконавці різних жанрів традиційного, класичного, сучасного музичного, хореографічного, театрального, спортивного та інших видів мистецтва.

Учасниками цього грандіозного музичного фестивалю стали юні таланти КЗ «Чумаківський ЗЗСО І-ІІІ ст.» Чумаківської сільської ради.

                           

Жанр хореографічне мистецтво сучасний естрадний танець в категорії від 11 до 16 років представив колектив «ATMA-DANCE» (учні 6 класу – Урсуленко Карина, Урсуленко Анастасія, Гоцик Анастасія, Чалаван Анна, Мельниченко Кирило, Моня Владислав; учні 8 класу – Горяна Світлана та Плоха Вероніка). Керівник колективу Халілова Дарина. За свій виступ вони отримали диплом учасника відбіркового туру.

                    

В інструментальному жанрі (гра на бандурі) та жанрі вокальне мистецтво виступила учениця 7 класу Воскобойникова Карина. Критерії оцінювання вокального мистецтва надзвичайно високі: музичність, художнє трактування музичного твору; чистота інтонації і якість звучання; краса тембру і сила голосу; сценічна культура; складність репертуару; відповідність репертуару виконавським можливостям, віковій категорії і костюму виконавця; виконавська майстерність.

Зі своєю піснею «Отмените войну» Карина отримала найвищі оцінки журі, шквал аплодисментів від глядачів та можливість прийняти участь в обласному турі фестивалю.

Від щирого серця вітаємо учасників фестивалю з перемогою та бажаємо нових успіхів і досягнень.

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 350 | Додав: direktrisa2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Баннеры