герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 19 » Районний семінар вчителів біології
00:52
Районний семінар вчителів біології


16 березня в школі відбувся  семінар вчителів біології закладів освіти Дніпропетровського району Дніпропетровської області .Тема семінару "Інноваційні технології створення  екологічної безпеки для підростаючого покоління".Метою семінару було узагальнення  досвіду по формуванню нового природоохоронного та природостворювального менталітету , підвищення  рівня  екологічної освіти  учнівської молоді.У семінарі брали участь методист ЦЕНТУМу Негоднікова Т.І., керівник гуртків  школи  "Юні фермери " та "Юні  зоологи" " Колєсова В.Г.,експерт по роботі на екостежині  Ситенко А.П.,методист відділу освіти Дніпропетровської РДА Тегза Т.Ю. Вчителі проглянули та обсудили відеоматеріали із записами  відкритого уроку "Охорона природи України. Судовий процес "Книга скарг природи" у 4 класі та "Екологічний брейн-ринг"  між 9-ми класами.Ситенко А.П. провела екскурсію по екологічній стежині на території ДНЗ№3"Буритино".Учні показали гостям екологічну картинну  галерею"Вернісаж" . Учасники районного семінару відмітили актуальність проблеми екологічного виховання  учнівської молоді та з метою підвищення  ефективності  занять біології та екології затвердили рекомендації семінару:

  1. На уроках біології формувати креативне мислення через залучення учнів до різноманітних видів пізнавальної та практичної діяльності .
  2. Використовувати різноманітні форми творчого співробітництва учнів  різних вікових категорій.
  3. За допомогою рефлекторного управління навчальною діяльністю формувати навички самоорганізації , самовизначення особистості у творчій діяльності.
  4. Постійно вдосконалювати форми та методи проведення уроків та позакласних заходів , які сприяють створенню пізнавального інтересу до важливого розділу в біології- екології.
  5. Активізувати проектну діяльність учнів ,спрямовану на вирішення екологічних проблем рідного селища ,села,району.
Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 563 | Додав: natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Баннеры