герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 17 » Подорож до країни Радості та Сміху.
13:49
Подорож до країни Радості та Сміху.

Прийшла пора відпочинку та  розваг – довгоочікуване, сонячне літо! Шкільне  подвір’я  не вщухало від дитячого  галасу  та сміху – знову  розпочав свою  діяльність  пришкільний  табір  відпочинку  з денним перебуванням  «Джерело» КЗ Чумаківська СЗШ. Цього року в таборі  відпочило 125 учнів. Дітей було об’єднано  у 5 загонів, яким дали  назви : «Улыбка»(1кл), «Веселка» (2-3кл), «Звёздочка» (4-5кл), «Оба-на»(6-7 кл), «Лісапєдний батальйон»(8 кл). Роботою п’ятьох загонів керували досвідчені  вчителі – вихователі(Рузієва Алла Степанівна, Лимарєва Оксана Вікторівна,Гриценко Валентина Василівна,Котенко Валентина Іванівна,Карпа Ірина Володимирівна,Маладика Валентина Михайлівна,Шевчик Неля Іванівна,Бердо Світлана  Григорівна, Староконь Юлія Олександрівна) та учні –вожаті з 8 та 10 класів (Клочкова Юлія , Завгородня Світлана, Гаркуша Поліна, Кириєнко Руслана, Скок Анна, Рой Людмила, Затишняк  Родіон) під керівництвом начальника дитячого  табору «Джерело» Скрипник Раїси Василівни,заступника  начальника Скоморохи Вікторії Вікторівни та старшого вихователя  Містюкович Світлани  Іванівни, для яких потреби  та  інтереси дитини  понад усе. Виховний процес з дітьми в таборі  поєднує  відпочинок , працю, спорт,які об’єднують  тематичні  дні : «День захисту  дітей .Відкриття  табору», «День здоров’я», «День казки», «День спорту», «День  танців», «День Зеленої неділі», «День моди», «День мистецтва» тощо. Кожен день перебування  в таборі був приємним сюрпризом для дітей,жоден не був схожим  на попередній. В рамках програми «Стежинами  рідного  села» учні відвідали Спасо-Преображенський  храм с. Чумаки, де прослухали цікаву  розповідь  священика Георгія Романенка про традицію  християн – прикрашати  храм і оселі  травами  до  свята  Зеленої  неділі. Відбулася  зустріч з медичними  працівниками , які навчили надавати  першу  невідкладну  допомогу. Побували на унікальній  виставці  картин  у відцифрованих копіях  відомого художника Миколи Реріха , яку підготувала мистецтвознавець Лариса Малишева. Всі присутні  були  в захваті від побаченого  та  почутого.

Розпочинався  день з ранкової зарядки під музику,яку проводили Щитовський Анатолій Іванович, Колєсова Валентина Григорівна та Скомороха Вікторія Вікторівна. Після ознайомлення  та роботи з картою дня  діти розходилися  на різноманітні  гуртки : «Спортивні розваги»(керівник Щитовський А.І.), «Комп’ютерні  ігри» (кер.Карпа Степан Михайлович), «Цікава зоологія» (кер. Колєсова В.Г.), «Вправні ручки»(кер.Моісєєнко Н.Ф.), «Веселі нотки»(кер. Мітюшина І.Б.).Грали в настільні ігри,малювали, співали , пускали  мильні  бульбашки , перебували на свіжому повітрі , гуляли та двічі на день харчувалися у шкільній їдальні. До того ж , діти пільгових категорій мали можливість харчуватися за рахунок виділеної субвенції Чумаківською сільською  радою на чолі з головою Стець Валентиною Іванівною. Кожного дня діти завзято  готувалися до різноманітних конкурсів,демонструючи неабиякий  артистизм та фантазію: придумували танці, костюми, театральні постановки п’єс та казок , брали інтерв’ю у односельців , створювали модні наряди з квітів, дисків, паперу, поліетиленових пакетів і т.д., брали участь  у різних  спортивних змаганнях. Жодна перемога  - чи  то колективна,чи то особиста – не була залишена  без уваги. Загони та діти - переможці  нагороджувались  грамотами  та дипломами. Традиційним у таборі «Джерело» став Пошук Скарбів. Адже скарби не прості ,а надзвичайно  смачні .Захований скарб – солодощі  та напої , до яких веде довга та складна дорога . На пошуки скарбів відправлялися всі загони разом із вихователями та вожатими,а потім щасливі і задоволені ласували смачненьким. Прощальний Гала-концерт ще раз довів, що в Чумаківській школі всі діти талановиті та обдаровані.

Все , що складає насолоду життя в пришкільному таборі «Джерело»,є результатом чіткої , продуманої роботи колективу  вчителів , які вважають , що пришкільний табір  - це місце , у якому проходить робота з організації змістовного дозвілля та виховання  свідомих громадян незалежної України.

Хочеться подякувати всім працівникам  табору за натхненну працю! Відпочинок  у пришкільному  таборі «Джерело» став для юних  чумачан подорожжю в країну  веселощів, радості, сміху і завжди  гарного  настрою.

                                                                    Вчитель української мови та літератури 

                                                                     Староконь Юлія Олександрівна

Джерело  малюнку:www.liveinternet.ru

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 655 | Додав: natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Баннеры