герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 1 » Небезпека матюків .
19:29
Небезпека матюків .

Джерело: bible-facts.ru

    У медичній практиці відомо таке явище: при паралічі, при повній втраті мови, коли людина не може вимовити «так» чи  «ні», він може, тим не менш, абсолютно вільно вимовляти цілі вирази, які складаються виключно з матюків. Явище на перший погляд дуже дивне, але говорить  само за себе.

      Виходить, що так званий мат проходить по зовсім іншим нервовим ланцюжкам, ніж вся інша нормальна мова.

Часто доводиться чути версію про те, що матюки прийшли в російську мову за часів ординського ярма від тюркомовних народів. Але дослідження, проведені ще в двадцяті роки XX століття, показали, що ні в татарському, ні в монгольському, ні в тюркських мовах цих слів не існувало. 

       Один з професорів прийшов до висновку, що слова, які ми називаємо матюками, походять від язичницьких заклинань, які спрямовані на те, щоб зруйнувати людський рід, накликати безпліддя на націю. Недарма, всі ці слова так чи інакше пов'язані з дітородними органами чоловіків і жінок.

        Матірна лайка, безсумнівно, має ті ж язичницькі, окультні коріння, але її метою було закляття ворога. Матірна лайка і є вираз агресії, загрози. А якщо більш глибоко, то це прокляття, яке людина насилає на того, кого він «криє», має на меті вразити  ворога в саме «серце» його життєвої сили: проклинається материнство, животворне чоловіче начало і все, що з ними пов'язано . Таке прокляття - жертва сатані, причому в жертву приносяться  і ті ,кого   лають, і ті , що  лаються.

     З матюками пов'язане ще одне цікаве спостереження. У тих країнах, в національних мовах яких відсутні лайки, що вказують на дітородні органи, не виявлені захворювання Дауна та ДЦП, в той час, як в Росії та Україні ці захворювання існують.

    Богу по-справжньому гидко, коли ми, нехай несвідомо, але все ж вимовляємо слова-заклинання бісів! Ось чому в стародавній Іудеї до перестороги проти лихослів'я ставилися настільки серйозно, що навіть донині в єврейських сім'ях не можна почути брудну ругань. Відоме  прислів'я говорить: «Від гнилого серця і гнилі слова». Коли серце людське розбещує, гнилі, кепські слова з'являються як ознаки духовного розкладання.

        Апостол Павло попереджав, що вживання поганих слів руйнує не тільки  теперішнє  земне життя людини, але і його вічне життя, оскільки людина народжується не тільки для тимчасового існування, а насамперед для Вічності:  «Злоречивые Царства Божия не наследуют».
 Полная версия статьи  на сайте  http://bible-facts.ru/741-o-vrede-skvernosloviya.html

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 483 | Додав: natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Баннеры