герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 13 » Лист-подяка
09:32
Лист-подяка

Адміністрація, педагогічний, батьківський  та учнівський колективи КЗ Чумаківська СЗШ висловлюють найтепліші слова подяки Народному депутату України генерал-лейтененту служби цивільного захисту, члену Партії регіонів Бутківському Віктору Володимировичу, голові Чумаківської сільської ради Стець Валентині Іванівні та директору СПП «Чумаки» Ємельченко Дмитру Анатолійовичу за допомогу у вирішенні болючого для школи питання по омолодженню 40-літніх дерев перед школою.

            Це чуйні, гуманні люди, яким не байдужі проблеми нашої школи,  люди, які не кидають слова на вітер. Їх підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Сьогодні, коли загальнолюдські, високоморальні цінності посідають не дуже чільне місце у суспільстві, дії таких людей, як ви, оцінюються дуже високо.

            Діти, як ніхто інший, потребують уваги і турботи. Зробити життя дитини світлим та безжурним – це наше основне завдання. Важливе місце в цьому посідає, як не дивно, саме матеріальна сторона.

            Ми дуже вдячні вам за розуміння наших проблем та за сприяння у їх вирішенні. Гадаємо, що крок, зроблений назустріч нам, допоможе виховати наших учнів добрими та чуйними. Ваші ж добрі справи хай принесуть вам моральне задоволення.

            Ще раз дякуємо і висловлюємо надію, що це лише успішний початок нашої співпраці, і в майбутньому ви ще не раз допоможете нам у вирішенні невідкладних проблем.

            Від усього серця бажаємо вам здоров’я, вагомих успіхів у роботі, поваги і пошани від своїх виборців. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю, на вашу непохитну віру у краще майбутнє села. Хай Господь сторицею віддячить за ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 505 | Додав: natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Баннеры