герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 6 » Конкурс "Плекаємо сад"
00:11
Конкурс "Плекаємо сад"

Міністерство освіти і науки України

НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОЛОГО-НАТУРАЛІСТИЧНИЙ ЦЕНТР УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

НАКАЗ

м. Київ                                                                «28» грудня 2016 р. № 85

Про підсумки Всеукраїнської

трудової акції школярів

«Плекаємо сад» за 2016 рік

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 23 лютого 2006 року №1/9-117, щорічно, починаючи з 2006-2007 навчального року, проводиться Всеукраїнська трудова акція «Плекаємо сад». Основним завданням даної трудової акції є: сприяння розвитку дослідницької і експериментальної роботи, здобуття практичних знань, умінь та навичок в галузі садівництва. Всеукраїнська акція «Плекаємо сад» проводилась з метою виховання сучасного господаря, здатного працювати в умовах ринкової економіки, формування творчої працелюбної особистості, економічного і трудового виховання учнів, привернення уваги органів влади та громадськості до проблем сільської школи. Оргкомітет по проведенню Всеукраїнської  трудової акції школярів « Плекаємо сад» підвів підсумки за 2016 рік. На III етап конкурсу було представлено 77 робіт з 18 областей нашої держави: Вінницької, Тернопільської, Чернігівської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Одеської, Сумської, Рівненської, Херсонської, Волинської, Кіровоградської, Чернівецької, Івано-Франківської, Черкаської, Київської, Житомирської, Хмельницької. В порівнянні з минулим роком, робота у цьому напрямі висвітлена більш змістовно, яскраво, проілюстрована світлинами, дитячими малюнками, таблицями та іншими наглядними матеріалами. З задоволенням відмічаємо той факт, що в акції за 2016 рік брали участь значно більше родин, адже участь сім'ї у акції - найдієвіша форма трудового виховання підростаючого покоління. Особливо хочеться виділити, подякувати за участь у трудовій акції «Плекаємо сад» та оголосити переможців.

На підставі висновків журі, протокол №11 від 23 грудня 2016 р., за змістовні досягнення у навчально-дослідницькій роботі та практичній діяльності в галузі садівництва, та участь у Всеукраїнській акції «Плекаємо сад»

НАКАЗУЮ:

Нагородити грамотою Національного еколого-натуралістичного центру Міністерства освіти і науки України за активну участь у Всеукраїнській трудовій акції школярів «Плекаємо сад»:

Олійник Ангеліну – ученицю 11 класу Чумаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дніпровського району Дніпропетровської області.

Керівництво та науково-педагогічний колектив Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді висловлюють подяку керівникам обласних державних управлінь освіти і науки, керівникам загальноосвітніх навчально-виховних та позашкільних закладів еколого-натуралістичного напряму, безпосереднім учасникам за організацію, проведення та участь у Всеукраїнській трудовій акції «Плекаємо сад» серед учнівської молоді. Сподіваємося на те, що ця робота буде продовжуватися і в майбутньому. Чекаємо з великою зацікавленістю інформацію про проведення Всеукраїнської трудової акції «Плекаємо сад» у 2017 році.

 

Директор НЕНЦ                                   

доктор педагогічних наук,

професор В. В. Вербицький

Вітаємо!

Переглядів: 856 | Додав: natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Баннеры