герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Січень » 20 » День Збройних сил України
03:03
День Збройних сил України

Лицарський турнір. Так назвала свій відкритий виховний захід, присвячений Дню Збройних сил України, класний керівник 6 класу Бердо С.Г. Як і всі її виховні заходи, цей теж був насичений позитивними емоціями. Мета цього заходу – сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді, спонукати особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу, пробуджувати національну самосвідомість, розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність, виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаємоповагу один до одного.

Цікаві конкурси, музичні номери та святковий настрій заполонили територію класу. Непомітно промайнув час, відведений для спілкування. Задоволені та щасливі, обговорюючи дійство, в якому прийняли участь, розходилися учні по домівках.

6 грудня народ України святкує День Збройних Сил України. В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною й увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв’язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі. Ми були і є свідками радикальних змін, які відбуваються і в нас, і в усьому світі. В інших вимірах живе й наше суспільство. Але не можна забувати, відкидати все те, що цьому передувало. Священною є пам’ять про нашу перемогу і про тих, хто її виборював і платив найдорожчою ціною.

 

Усі ті, хто є причетними до Збройних Сил України уособлюють всі етапи розвитку нашого славетного війська: ті, хто вів смертельний двобій із фашистом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу на благо Україні.

Як зазначив Тарас Шевченко, « у своїй хаті – своя сила, і правда, і воля», тож маємо обов’язково шанувати тих, чий святий обов’язок – захищати свою хату, боронити свою правду – своєю силою і своєю волею.

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 361 | Додав: direktrisa2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Баннеры