герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Жовтень » 10 » День туризму
11:13
День туризму

З метою формування здорового способу життя засобами туристсько-краєзнавчого напряму позашкільної освіти у п'ятницю, 28 вересня 2012 року, на території Чумаківської СЗШ відбулося свято - День туризму.

Цей день запам'ятається однозначно всім, бо він був переповнений веселим настроєм, цікавими змаганнями й естафетами, радісними очима та щирими посмішками дітей. На подвір'ї школи зібралися учні, які готувалися до одного з найважливіших змагань у День туризму - приготування польової каші. Це відповідальне завдання діти середньої й старшої ланки мужньо взяли на себе, а молодшим допомагали батьки. Оцінювали цей конкурс компетентне журі у складі директора школи Моісєєнко Н.Ф., заступника даректора з навчально-виховної роботи Рижик В.О. та заступника директора по виховній роботі. Презентуючи свою кашу, кожен клас повинен був заспівати пісню згідно з тематикою свята. Відрізнилися оригінальністю учні 11 класу, які виконали пісню під супровід гітари. Посмакувавши кашею, судді зробили висновок, що перемогла… дружба!

Одним з найбільш видовищних та захоплюючих елементів Дня туризму стали туристсько-спортивні естафети. Звісно, найактивнішими учасниками були малюки та батьки початкових класів. За ними навіть старшокласники не встигали.

Всі мали власну командну спортивну форму, бинти для участі у конкурсі «Надання першої медичної допомоги», дрова для конкурсу «Розпалювання багаття», а головне – хороший настрій та бажання перемогти. Відбулися змагання з футболу, волейболу та «веселі старти».

Природа, свіже повітря, запашна каша на вогнищі, розваги, змагання, сміх, командний дух, фотографії і незабутні спогади…

Цей день у житті нашої школи став дійсно незабутнім. Я щиро вдячна всім, хто організував це свято душі. Нам допомогли вибратись із щоденної одноманітності. Кожен отримав море задоволення та позитивних емоцій. І всі хотіли б прожити цей день ще не один раз…

День туризму вже став традиційним в Чумаківській школі. Тож ми можемо з гордістю передати естафету наступним поколінням.

       Стовбун  Альона, учениця 11 класу.

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 539 | Додав: natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Баннеры