герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Травень » 3 » Благодійний ярмарок Чумаківської школи
19:46
Благодійний ярмарок Чумаківської школи

Хто з українців жодного разу не чув слова "ярмарок"? Невже є такі? Ярмарок – це свято праці і спілкування, продажу товарів і придбання гарного настрою. 28 лютого 2019 року запам'ятається багатьом учням та гостям Чумаківської школи. Учні нашої школи разом з вчителями та своїми батьками організували ярмарок-продаж кулінарних виробів, який пройшов в рамках шкільної благодійної акції «Традиції та звичаї українського народу».

Урочистим відкриттям заходу став виступ учнів 11 класу, які познайомили всіх присутніх з традиціями українського ярмарку та побажали всім учасникам та гостям миру та злагоди.

Наша школа багата на юні таланти. Ось і цього дня, діти мали змогу сповна продемонструвати свої кулінарні здібності, представивши різноманітні випічки та смаколики. І чого тут тільки не було! Торти, канапки, тістечка, вареники, налисники, пироги та пиріжки, желе, цукерки, напої…Всього не перерахувати! Учні зі всієї школи радо й дружньо приєдналися до акції та виставили на продаж свої кулінарні витвори. Деяким сподобалося продавати, а іншим - купувати. На цей надзвичайний теплий та приємний захід завітало чимало бажаючих. Гості радо ласували смачненьким та купували смаколики з собою. Ярмарок пройшов весело і цікаво!

Учні нашої школи дякують всім тим, хто прийшов та приєднався до ярмарку, таким чином долучившись до доброчинності. Щирі слова подяки батькам, які не тільки допомагали своїм дітям готувати, але й презентували та продавали кулінарні вироби.

Вже стало традиційним, всі виручені кошти направляти на благодійну справу. Так і цього разу. Вже не вперше ми відвідуємо Дніпропетровський військовий госпіталь. Нас радо зустрів завідуючий стоматологічного відділення госпіталю, полковник медичної служби Ігор Миколайович Матрос-Таранець, який для наших учнів (Готвянської Дар’ї та Бабяка Назара) організував міні-екскурсію стоматологічним відділенням та територією госпіталю. Ігор Миколайович висловив нам щиру подяку за наш подарунок (стоматологічні інструменти для військових), та, дізнавшись більше про наших талановитих дітей, запросив наших учнів відвідати військових з концертною програмою.

Благодійний ярмарок, який відбувся у нашій школі – це ще один маленький внесок до «скарбнички добрих справ». Сподіваємось, що всі – і дорослі, і діти відчули радість від подарованої ними турботи, доброти та любові тим, хто цього потребує.

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 294 | Додав: direktrisa2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Баннеры