герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 5 » 25 років з дня заснування КЗ «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді»
08:51
25 років з дня заснування КЗ «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді»

​                                                              

31 жовтня 2014 року  КЗ «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» приймав вітання з нагоди свого 25-річчя з дня заснування! Вітаємо ювілярів з цим святом!    

На свято були запрошені високі гості, які з задоволенням відгукнулися на запрошення. Колектив КЗ «ЦЕНТУМ» на чолі з його незмінним директором Боярчук І.П. вітали голова Дніпропетровської райради В.В.Жеганський, заступник голови В.Б.Джур, начальник районного відділу освіти М.О.Шеремет, методист Обласного еколого-натуралістичного центру А.В.Іванус, директори шкіл району.

                             

Колектив нашої школи теж не залишився осторонь і прийняв активну участь у святкуванні цього заходу. Нашу школу представляли директор школи Н.Ф.Моісєєнко та керівник гурткової роботи В.Г.Колєсова. 

 

На святковій виставці була представлена експозиція від гуртка «Юні фермери» КЗ Чумаківська СЗШ – макет тваринницької ферми.

 

 

Від імені педагогічного колективу КЗ Чумаківська СЗШ прийміть щирі вітання з нагоди свого ювілею.

            25 років тому ваш заклад гостинно відчинив двері першим вихованцям. З роками саме у вашому закладі численна кількість дітей має змогу здобувати позашкільну освіту, реалізувати свої творчі здібності, розвивати таланти і обдарування.  Педагогічний колектив, згуртований і енергійний, робить все для того,  щоб життя вихованців було насичене і різноманітне, сповнене новими пізнаннями, цікавими знайомствами. Завдяки вашій  щоденній, наполегливій і кропіткій праці, чуйним та уважним ставленням до кожної дитини, вихованці закладу  впевнено крокують у майбутнє, здобувають перемоги на міських, обласних, Всеукраїнських конкурсах та змаганнях, обирають свій життєвий шлях.  У тісній співпраці з батьками , з школами педагоги КЗ «ЦЕНТУМ» забезпечують повноцінний розвиток та виховання творчої особистості.

Шановні колеги! Об’єднує вас усіх любов до дітей, прагнення зробити їх сумлінними, розумними, талановитими. Якнайкраще розкривайте їх здібності, вчіть справедливості й добру, допомагайте впевнитись у свої силах і можливостях. Віримо у ваш інтелект, досвід і усвідомлення свого високого покликання.

 Дорогі вихованці! Крокуйте в майбутнє з вірою в себе, нехай на цьому шляху вашими супутниками будуть старанність і наполегливість.

 Бажаю, щоб КЗ «ЦЕНТУЦМ» завжди був у вирії цікавих подій, нових пошуків, вдалих ідей і починань, колектив максимально реалізовував свій творчий потенціал, батьки переповнювалися гордістю за своїх дітей!  Нехай здоров’я ваше буде міцним, мрії високими і здійсненними, щаслива вдача супроводжує вас на життєвому шляху, сповненому оптимізмом і натхненням!

 

 

З  повагою педагогічний колектив

КЗ Чумаківська СЗШ

 

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 469 | Додав: natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Баннеры