герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Січень » 19 » Серце віддаю дітям
19:11
Серце віддаю дітям

Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати. Можливості зробити це в нас є.

5 жовтня 2018 року в школі відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління та з ціллю профорієнтації.

Одинадцятикники мали можливість попробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

Робочий день розпочався з загальношкільної лінійки. Директор школи Чехлата Наталія Миколаївна привітала старшокласників із Днем місцевого самоврядування та побажала лідерам успіхів.

Весь навчальний процес школи в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи. І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.

Усі з великим нетерпінням чекали цього дня та хвилювалися.

Крім проведених уроків випускники підготували святкову лінійку для вчителів та привітали їх з професійним святом.

 

Завершився День самоврядування в школі підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої одинадцятикласники поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності.

Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в нашій пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

 

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 303 | Додав: direktrisa2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Баннеры