герб та флаг

Чумаківський ліцей

Наш рідний край
Меню сайту
Наше опитування
Який предмет подобається більше?
Всього відповідей: 178
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Червень » 18 » ОСТАННІЙ ДЗВІНОК 2018-2019 н.р. «Чарівна квітка дитинства»
22:04
ОСТАННІЙ ДЗВІНОК 2018-2019 н.р. «Чарівна квітка дитинства»

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

Останній Дзвоник. Скільки в ньому спогадів і мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі! Для одних цей день - початок веселих канікул, а для інших - бентежна мить... Чим ближче день випуску, день розлуки з друзями, з учителями, з рідною школою, тим схвильованіше, відвертіше звучать у висловах одинадцятикласників відчуття великої подяки самій світлій і радісній порі, яка зветься «шкільні роки».

По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у КЗ «Чумаківська ЗЗСО І-ІІІ ступенів Чумаківської сільської ради».

Останній дзвоник – золота тривога,

У серці незбагненні почуття,

Бо десь попереду чекає нас дорога,

І хтозна, як складеться там життя.

Такими були слова випускників 2019 року.

 Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів школи перший заступник голови Чумаківської сільської ради Данилова Людмила Борисівна та методист відділу з гуманітарних питань Чумаківської сільської ради Воробйова Катерина Михайлівна.

Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням початкових класів за відмінні успіхи у навчанні. Призери районних та обласних олімпіад отримали від сільської ради сертифікати на стипендію.

Поздоровлення, подарунки та побажання від друзів по школі. Дружба і злагода об’єднала усіх присутніх учнів, батьків, вчителів і гостей.

Хвилююче-урочистими були привітання випускників першокласниками та вручення подарунків малятами.

І, звичайно, останній шкільний вальс, на хвилях якого кружляли випускники, а на очах у вчителів та батьків з’явилися сльози.

І ось настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвінок, сповістивши про закінчення 2018-2019 навчального року.

Свято завершилося. Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі! Здійснення ваших найзаповітніших бажань, випускники! 

Категорія: НОВИНИ ШКОЛИ | Переглядів: 499 | Додав: direktrisa2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Баннеры